Om oss

Hei og takk for interessen din for å lese mer om oss.

RankAvis er en løsning som tar sikte på å organisere og gi en bedre oversikt over nyhetsartikler som er publisert i det norske mediespekteret. Vi bruker data som er offentlig tilgjengelig og eksponert av mediene via en kjent offentlig kanal kalt RSS. Fra den kanalen bruker vi tittelen, den korte beskrivelsen og, hvis tilgjengelig, bildet av artikkelen. Dette innholdet er plassert på nettstedet vårt uten endringer, og kilden er tydelig angitt.

Vi kommer imidlertid aldri til å vise hele innholdet i artikkelen, selv om vi er i stand til det. For å lese artikkelen, må du klikke på lenken som tar deg til kildens nettsted, hvor du kan lese hele innholdet. På noen artikler på nettstedet vårt vil du legge merke til at bildet er logoen til nyhetskilden. Dette skjer fordi for den gitte artikkelen ikke ble gitt noe bilde av kilden.

En liste over alle kilder finner du på følgende side: kilder. Hvis du vil at nyhetsinnholdet ditt skal inkluderes på hjemmesiden vår, kan du kontakte oss via e-post: info@rankavis.no

Lignende artikler fra forskjellige kilder er organisert i grupper som vises på hjemmesiden under samme emne. Denne typen gruppering vil la våre brukere se hva forskjellige mediekilder rapporterer om det samme emnet. Denne typen gruppering vil også la våre brukere følge utviklingen av en historie over tid.

Artikler er gruppert under det samme emnet med bare tittelen og den korte beskrivelsen gitt av kilden. Gruppering av artikler oppnås fullstendig autonomt ved å bruke semantisk grupperingsalgoritme - et dataprogram som analyserer nyhetsinnhold og gir en likhetspoeng for hvordan hver artikkel forholder seg til alle andre artikler. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vår algoritme, så hvis du oppdager en feil, vær så snill å bære med oss, overvåker vi resultatene på daglig basis.

Til slutt vil vi påpeke at vi er et uavhengig selskap uten tilknytning til noen medier. Vi startet dette prosjektet fordi vi følte at det er veldig vanskelig å følge relevante nyheter og navigere over de rotete nyhetsnettstedene. Hvis du vil dele dine tilbakemeldinger, positive eller negative, eller du har en ide om hvordan vi kan forbedre opplevelsen din, kan du sende oss en melding via vårt kontaktskjema eller direkte til vår e-post: info@rankavis.no - vi ser frem til den.

RankAvis.no eies av Mapas Tech AS, org nr: 925 087 998

Med vennlig hilsen din,
RankAvis-teamet.